Varuställ för receptfria läkemedel för kassalinje & självscanning, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare är, med starka varumärken såsom Alvedon, Voltaren, Otrivin, Nicotinell och Theracough, den ledande leverantören av receptfria läkemedel till dagligvaru- och servicevaruhandeln. För att även kunna erbjuda läkemedelsställ med snygg design, bra exponering och som uppfyller de lagkrav som ställs på stöldsäkerhet har man valt Frepart som leverantör.

 

Frepart förser GSK med ett brett sortiment av läkemedelsställ och hjälper till med att ta fram nya ställ och andra lösningar när behov uppstår. Frepart håller också i logistiken runt läkemedelsställen, dvs lagerhållning, direktutskick, montage, service etc.

 

www.gsk.com

”Med väldigt många nöjda butiker genom åren är GSK naturligtvis också mycket nöjda med de läkemedelsställ som Frepart tillhandahåller. Bra kvalitet, snygga och funktionella produkter, hög servicekänsla, flexibilitet och snabba leveranser bidrar också till vårt positiva intryck av Frepart.”
-Per Hildinge, Försäljningschef, GlaxoSmithKline

Dispenser for OTC, self scanner zonew
Varuställ för receptfria läkemedel i självscanningszonen
Kassalinjeställ för receptfria läkemedel. Transparent låsbart jalusi ger säker förvaring och välexponerade produkter. Skyltytorna leverera bra kommunikation.
Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.