Background

”Att vara marknadsledande ställer stora krav på oss.”

Bra exponering ger bättre försäljning

Alla butiker vill kunna exponera och sälja sina värdefulla produkter utan att riskera snatteri eller annat svinn. Därför grundades Frepart 1989. Till en början skulle vi lösa frågan om bättre exponering med säker förvaring av tobaksprodukter i butiksmiljö. Sedan dess har Frepart utvecklat avancerade och hållbara lösningar för olika varukategorier som använts hos stora handelskedjor i Europa.

 

I drygt 30 år har Frepart  jobbat med anpassade lösningar för enskilda kunder. Frepart har genom åren skapat många lösningar som blivit ”state of the art” och som återanvänts av andra aktörer på området. Det är vi väldigt stolta över och tar som bevis för att vi ligger i framkant. Under de kommande åren kommer vi utveckla verksamheten för att växa ytterligare. Genom att ta fram fler standardlösningar och produkter som vi vid behov kan vidareutveckla och anpassa blir det ännu lättare att få fram en säker exponeringslösning för dina produkter.

 

Välkommen till en väl exponerad värld.

Frepart är en del av Mindelon, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Mindelon-gruppen rymmer ett antal bolag med inriktning på att öka butikers och andra företags försäljning och effektivitet genom att erbjuda värdeadderande lösningar inom Retail. Tillsammans är bolagen verksamma på ett tiotal marknader i Europa. För mer information, besök gärna www.mindelon.com.

Varför välja ett system från Frepart?

ERFARENHET

I över 30 år har Frepart försett butiker i Europa med säljfrämjande och snatterihämmande displaysystem för tobaksprodukter och är i dag den ledande aktören på marknaden. Våra produkter hittar du i dagligvaruhandel över hela Norra Europa.

KOMPETENS

Att vara ledande ställer höga krav på oss. Alla våra medarbetare är experter på sitt område och har lång erfarehet. För att uppnå högsta möjliga kvalitet görs slutmonteringen alltid hos Frepart. Vi har full kontroll och kan garantera att vi levererar optimala lösningar vad gäller pris, funktion och kvalitet.

PARTNERSKAP

Vi har koll på branscher, trender och ny teknik. Vi vet hur man utnyttjar material och tillverkningsmetoder för att hitta nya möjligheter för just dina produkter och behov. Vi är inte bara en leverantör av exponering och display – Vi är din partner!

KONTROLL PÅ HELA KEDJAN

Genom nära samarbeten med leverantörer och med utveckling, slutmontering och butiksmontage i eget hus kan vi alltid garantera kvalitén på installationen i butik.

Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.
Vad kan vi göra för dig?