Inredning till snuskylar, Skruf Snus

”Vi är otroligt nöjda med Frepart. De är professionella, kreativa, flexibla och snabba. De är agerar dessutom mer som en partner än en leverantör vilket jag uppskattar mycket. Utrullningen vi gjorde hade varit omöjlig att genomföra så snabbt med någon annan leverantör.”

Peter Skoog – Head of KAM, Skruf Snus AB

Då Skruf Snus AB sökte ny leverantör av inredning till sina snuskylar tog man kontakt med Frepart. Frepart utvecklade nya inredningslösningar som givit Skruf möjlighet att erbjuda handeln flexibla lösningar med valbarhet på butiksnivå. Frepart har även kunnat bistå Skruf vid utvecklingen av nya kylskåpsmodeller. Idag sköter Frepart ett fullservicekoncept för Skruf som innefattar leverans och montage av utrustning, utveckling av nya lösningar samt lagerhållning och eftermarknadsservice.

 

Under 2018/2019 genomförde Skruf och Frepart en utrullning där man försåg Sveriges ledande butikskedjor med snuskylar. Över 2300 kylar av olika storlekar och varianter installerades i mer än 750 butiker. Skruf Snus har därefter visat på en tydlig försäljningsökning och utmanar på allvar sina konkurrenter.

 

www.skruf.se

Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.