Tobak

Tobak och snus har länge varit en knäckfråga när det kommer till att kombinera lagkrav med säkerhet och exponering. Små förpackningar och högt försäljningsvärde gör produkterna stöldbegärliga. Ytterligare en utmaning när det gäller displayer för tobaksprodukter är lagstiftning som inskränker exponeringsmöjligheterna. För att minska svinnet har trenden i handeln gått mot automatlösningar där produkterna hålls inlåsta och dolda. Resultatet av att man döljer produkter är minskad försäljning.

 

Frepart har under 30 år gjort tobakslösningar som gör att produkterna kan få en snygg välexponerad display och samtidigt kan förvaras säkert. De sk over head-ställen för cigaretter var vi först på marknaden med. Genom samarbeten med de största tobaksföretagen rullades de innovativa ställen ut till alla större svenska butikskedjor. I Tyskland har liknande samarbeten resulterat i elmotordrivna, kundstyrda kassalinjeställ.

 

Snus är en växande marknad och Frepart är ledande på att ta fram effektiva exponeringar i form av inredningar till snuskylar.

 

Frepart har även tagit fram tobakslösningar för sk Dark Market scenario som säljs i Norge, Finland och Baltikum där exponeringsförbud råder eller där man av andra skäl vill dölja tobaken.

 

Hur ska Din tobakslösning se ut? Hur kan du minska svinnet och samtidigt främja försäljningen?
Börja hos Frepart! Vi hjälper dig!
Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.