Hur vi jobbar- Dina behov styr vår utveckling

idea_775x388

1. Idéer & Möjligheter

Dina önskemål och vår kompetens ligger till grund för utvecklingsarbetet. I det här stadiet vänder och vrider vi på alla stenar för att ge projektet så bra förutsättningar som möjligt. Målet är att butikslösningen skall bli optimal för varumärkesägare, för butiken och för kunden.

prototypdator_2

2. Utveckling & Design

Under utvecklingsarbetet gör vi kontinuerliga avstämningar med Dig för att säkerställa design och funktion. Vi använder marknadens mest avancerade CAD-system. Här skapas allt ifrån fotorealistiska presentationer till tillverkningsunderlag för Freparts underleverantörer. Du behöver inte tänka på frågor som FIFO-hantering, ergonomi, montagevänlighet och sådant som är viktigt för butiken och slutkonsumenten. Det har vi redan gjort.

ce-mark-42944_1280_ minst

3. Prototyp & Godkännande

Vi tar fram en prototyp som Du godkänner. Om Du vill göra butikstest kan vi hjälpa till även med det. Vi tillhandahåller även erforderliga tester som ligger till grund för CE-märkning och andra nödvändiga godkännanden.

prototyper_0284

4. Produktion

All slutmontering sker i vår egen fabrik i Tullinge. Det gör att vi har kontroll på kvalitén och att Dina produkter blir färdiga i rätt tid.

lager_0486_edited

5. Lager & Logistik

Utöver själva lösningen för Säker Exponering hjälper vi även Dig med lagerhållning, transporter & övrig logistik. Vi hanterar såväl enstaka leveranser som utrullningar till hela butikskedjor.

Ralph_775x388

6. Montage & Service

Vi har resurser för alla typer av butiksmontage och självklart också för all tänkbar service som dina ställ kan behöva. Vi kan erbjuda serviceavtal som säkerställer funktionen över lång tid. Vår egenutvecklade administrationsportal ger dig full insyn och kontroll över Dina installationer.

Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.