Motordrivet kassalinjeställ för tobak, Reemtsma Cigarettenfabriken GmbH

Reemtsma Cigarettenfabriken GmbH som ingår i det internationella bolaget Imperial Brands har använt Freparts tjänster sedan 1999. Frepart har levererat över 10 000 st motoriserade varuställ som placerats ut på tysk marknad av Reemtsma.

 

2012 fick Frepart i uppdrag att utveckla en ny generation kassalinjeställ med högre nivå av snatteriskydd. Frepart har utvecklat ett ställ med 100 procent visibilitet av produkterna även när stället är stängt. Det öppnas av kunden via en tryckknapp.

 

Ställen i serien TD 5000 började levereras till butiker i Tyskland i mitten på 2015. De är placerade bakom kassadiskarna och kännetecknas av att de är utrustade med en motordriven frontruta. De har hög flexibilitet när det gäller inredningen. Det ”döda” utrymmet bakom själva kassadisken kan utnyttjas för lagring av produkter genom finurliga lösningar av dispensertyp där produkterna succesivt matas upp för presentation och försäljning.

Varuställ för tobak i kassalinje. Öppning och stängning görs av kund genom tryck på knapparna i mitten. Hela lösningen kan låsas och låsas upp från kassan.

”Med Freparts ställ presenteras våra tobaksprodukter på ett professionellt sätt. Ställen uppfyller de behov som vi som varumärkesägare har, likväl som de krav som butiken ställer. De nya modellerna, TD 5000/6000, är en ny generation varuställ som håller en hög tekniknivå, hög tillförlitlighet och som dessutom ger kunderna bra översikt över sortimentet.

Dirk Blosat (Möbel- och DS-Manager Reemtsma)

Varuställ för tobak i kassalinje. Öppning och stängning kan skötas av personal från kassan.
Vad kan vi göra för dig?
Kontakta oss
Önskar du prenumerera på Freparts inspirationsbrev!
reCAPTCHA
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy.